Huyssteede Makelaars
Huyssteede Makelaars
Huis kopen, taxatie of energielabel?Wij helpen je graag verder.

Huis kopen, taxatie of energielabel?
Wij helpen je graag verder.

Welkom bij Huyssteede Makelaars

Huyssteede Makelaars staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.

Huyssteede Makelaars is een actief bedrijf met een flexibele instelling en een persoonlijke benadering en wordt gerund door Yvonne Heijhoff. Met een aanpak die zich uit in geduld, zorg en aandacht voor iedere opdracht om zo het gewenste resultaat te behalen.

Taxatie aanvragen

Welkom bij Huyssteede Makelaars

Aankoop

Met de basic aankoopbegeleiding kunt u veel kosten besparen en haalt u de makelaar er pas bij wanneer het voor u nodig is! Geen percentage of promillage van de aankoopprijs, maar een vast tarief.

Lees verder

Taxaties

Bij Huyssteede Makelaars kunt u uw woning laten taxeren conform de regels die de geldverstrekkende instelling en de NHG stelt. De taxateur voldoet namelijk aan de zware kwaliteitseisen van het SCVM , is lid van de branche organisatie VBO en aangesloten als taxateur van het NWWI.

Lees verder

Energielabel

Vanaf 1 januari 2021 kunnen energielabels alleen nog worden aangevraagd, die worden opgesteld op basis van NTA 8800. Dit doet een vakbekwaam adviseur, die daarvoor gediplomeerd is en werkt voor een gecertificeerd bedrijf/organisatie (conform BRL 9500). De adviseur stelt het energielabel op aan de hand van een gebouwopname ter plaatse.

Lees verder

Laatste nieuws