Taxaties

Huyssteede Makelaars voor een goed taxatierapport

Bij Huyssteede Makelaars kunt u uw woning laten taxeren conform de regels die de geldverstrekkende instelling en de NHG stelt. De taxateur voldoet namelijk aan de zware kwaliteitseisen van het NRVT en SCVM, is lid van de branche organisatie VBO en aangesloten als taxateur van het NWWI.

NWWI

Vanaf 1 juli 2009 is het onafhankelijk taxatie-instituut NWWI van start gegaan. Het NWWI is opgericht om financiers en consumenten zekerheid te bieden over de waarde van woningen. Het keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit. Het NWWI heeft inmiddels een breed draagvlak verworven.

De kenmerken van het NWWI passen prima bij de denk- en handelswijze van ons makelaarskantoor en het was dan ook een logische stap om ons bij dit keurmerk aan te sluiten. Als lid van branchevereniging VBO Makelaar zijn wij gehouden aan naleving van de VBO Gedragscode en staan wij onder toezicht van het VBO Tuchtcollege. Tevens zijn wij gecertificeerd en via de verplichte permanente educatie blijft onze kennis daarom continu up-to-date. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij het kwaliteitsregister NRVT en SCVM.

Onze kwaliteit in makelen en taxeren is dus gegarandeerd

Het werkgebied van Huyssteede Makelaars is ca. 20 km vanaf de vestigingsplaats Berkhout (Hoorn nh). In praktijk is dit het gebied tussen Purmerend-Middenmeer-Enkhuizen-Heiloo-Schagen.

Het uitbrengen van een gevalideerd NWWI taxatierapport is vanaf € 750,-- all-in* beschikbaar. Uiteraard gaat dit scherpe tarief uitstekend gepaard met de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tevens geven wij u de garantie dat indien het taxatierapport om wat voor reden dan ook niet geaccepteerd wordt, wij op onze kosten een nieuwe taxatie door een derde laten uitvoeren. (* let op: er geldt een opslag voor appartementen, verbouwing, nieuwbouwtaxaties, bijzondere objecten en spoed)

Neem contact op