Klanten vertellen

september 2016

Voor de aankoop van ons nieuwe huis hebben we Yvonne gevraagd ons te begeleiden. Via anderen hebben we goede berichten over haar gehoord. Er was wat haast geboden bij de aankoop vanwege veel animo voor het huis, daarom moesten wij snel handelen. Dit heeft Yvonne perfect opgepakt en binnen drie dagen was de koop een feit!

Ook de verdere afronding ging soepel en zonder onnodige poespas. Duidelijk, concreet, informatie delend, eerlijk en open zijn wij naar volle tevredenheid geholpen; Yvonne bedankt!

september 2016

Wij, de (zussen Loes en Marja Zomer) hebben nu twee keer met behulp van Yvonne een huis gekocht. Eén keer een recreatiehuisje en zeer onlangs een prachtig huis in Oostwoud, waar wij een Bed & Breakfast willen gaan beginnen. 

Tijdens onze uitgebreide zoektocht voelden wij ons In deze – toch nog steeds mannenwereld – dankzij haar aanwezigheid heel sterk staan. Yvonne deed altijd grondig (voor)onderzoek, zodat wij na onze lange zoektocht de juiste keuze hebben gemaakt.

Yvonne is een goudeerlijke, betrouwbare en vooral professionele makelaar, die de markt goed kent en zich door niemand de les laat lezen. Zij staat haar ‘mannetje’.

Zoals op de site van Huyssteede Makelaars staat werkt Yvonne niet op basis van percentages, maar hanteert zij een vast tarief. Dat is erg prettig, je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Maar, zij was er wel altijd wanneer wij haar nodig hadden, soms op de meest vreemde tijden. Ze wist bovendien precies wanneer zij niet nodig was.

We hadden er echt enorm veel plezier in om met haar dit avontuur te beleven. Wij gaan nu verder met het verwezenlijken van onze droom. Maar als wij ooit weer een makelaar nodig hebben dan weten we Huyssteede Makelaars te vinden.

Hartstikke bedankt!!